فروش لورامید [با بهترین قیمت بازار]

0

لورامید یا کوکامید DEA با فرمول شیمیایی C4H11NO2 یک دی اتانول آمید است که از مخلوط اسیدهای چرب روغن نارگیل و دی اتانول آمید ساخته می شود. این ماده به عنوان ماده کف کننده و قوام دهنده عمل می کند و در محصولات شوینده مثل شامپوها و صابون های دست و سایر محصولات مراقبتی به عنوان امولسیفایر عمل می کند.

خواص فیزیکی و شیمیایی لورامید

لورامید از روغن نارگیل ساخته می شود و یک سورفاکتانت غیر یونی است این یعنی قسمت آبگریز این ماده که معمولا در محصولات آرایشی استفاده می شود در PH رایج محصولات آرایشی فاقد بار الکتریکی است.

این ماده از مشتقات اسیدهای چرب است و در فرمولاسیون شامپوها ، رنگ موها و محصولات شوینده و لوسیون ها استفاده می شود و ظرفیت کف کنندگی شوینده ها را افزایش می دهد. همچنین از آن برای افزایش قوام و غلظت هم استفاده می شود.

این ترکیب زرد کم رنگ و نسبتاً چسبناک است و در دمای 25-25 درجه سانتیگراد به مایع چسبناک و شفافی تبدیل می شود. کوکامید DEA در محلولهای قلیایی ضعیف، اسیدی و خنثی پایدار و در برابر سختی آب مقاوم است.

فرمولاسیون مرغوب لورامید

نکته مهم دیگر نسبت مولی DEA است. هرچه نسبت اسیدهای چرب آن بیشتر باشد، بیشتر از بروز واکنش های جانبی جلوگیری می شود. بنابراین نسبت بالاتر اسیدهای چرب به معنای کیفیت بهتر محصول است. ولی در عمل از نسبت مولی 2 به 1 (DEA به FA) استفاده می شود.

منشا لورامید

لورامید از اسیدهای چرب طبیعی تهیه می شود. کوآکامید دی اتانول آمید از اسید چرب نارگیل ، لورامید دی اتانول آمید از اسید لوریک، لینولامید دی اتانول آمید از اسید لینولئیک و دی اتانول آمید اولامید از اسید اولئیک مشتق شده اند.

خرید لورامید

برای خرید لورامید می توانید از این لینک با کارشناسان فروش شیمی کارون در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند.

تماس با ما

فرآیند تولید

کوآکامید دی اتانول آمید با این سه روش تهیه می شود:

  •  از روغن نارگیل
  •  از کوکونات متیل استر
  •  با ترکیب روغن سویا و روغن نارگیل

یکی از روش های تولید لورامید، روش کریچفسکی یعنی واکنش بین اسید چرب روغن نارگیل و دی اتانول آمین است. مزیت اصلی این روش عدم استفاده از کاتالیزور است. ابتدا DEA گرم می شود تا به دمای لازم برای واکنش برسد، سپس اسید چرب که تقریباً تا دمای 100 درجه سانتیگراد گرم شده است به واکنش شیمیایی اضافه می شود.

ویژگی های لورامید

  • قدرت کف کنندگی
  • ایجاد ویسکوزیته مناسب برای شامپوها
  • بهبود وضعیت مو
  • کاهش تحریک پذیری پوست

مکانیسم اثر کوکامید

از آنجا که کوکامید هم محلول در آب و هم محلول در روغن است ، باعث می شود فاز آبی و روغنی در محلول پراکنده شوند. همچنین این ماده آلودگی و چربی های مو را در بخش چربی دوست خود به دام می اندازد تا بتواند آنها را از بین ببرد. سورفاکتانت های قدیمی (به عنوان مثال صابون) اثر خشک کنندگی دارند ولی کوکامید مو را به خوبی تمیز می کند و آن را با اسیدهای چرب طبیعی خود که از روغن نارگیل گرفته می شود نرم می کند.

همچنین این ماده عملکرد سایر ترکیبات موجود در پاک کننده و نرم کننده ها را بهبود می بخشد.

کاربرد های لورامید

مطالب مرتبط

این ترکیب در رنج وسیعی از محصولات کاربرد دارد، مثل:

  • شامپو بدن و سر
  • ماده شوینده
  • صابون مایع
  • پاک کننده صورت
  • مرطوب کننده پوست
  • محصولات ضد شوره
  • روغن بدن
  • محصولات ضد ریزش مو
  • روغن و نمک حمام
  • درمان آکنه
  • لوسیون بدن

این ماده به عنوان یک پاک کننده در ترکیب با سورفاکتانت های قوی تر (سدیم لوریل سولفات) استفاده می شود و از تشکیل بار الکتریکی مو جلوگیری می کند.

این ماده به همراه سدیم تری پلی فسفات در ترکیبات شوینده ها استفاده می شود برای اطلاع از دیگر مواد اولیه شوینده ها به این مقاله مراجعه کنید.

اضافه کردن 2 تا 4 درصد کوکامید باعث افزایش قدرت کف کنندگی مواد شوینده، اثرات پوستی آنها و همچنین افزایش قدرت تمیز کنندگی پوست و آلودگی های آن می شود. کوکامید به نرم شدن موها و از بین رفتن بار الکتریکی مو کمک می کند.

با افزودن 3-10٪  کوکامید جای نمک های غیرآلی، می توان ویسکوزیته محلول را کنترل کرد.

اثرات جانبی بالقوه کوکونات لورامید

تحقیقات نشان داده است که این ماده تحریک کننده و حساسیت زا است و ممکن است باعث واکنش های آلرژیک خفیف شود.

ماده شیمیایی

آیا کوکامید سرطان زا است؟

FDA این ماده و همچنین سایر فتی اسید دی اتانول آمیدها را در لیست افزودنی های غذایی غیرمجاز قرار داده است. بسیاری از مردم با استفاده از این ماده در محصولات آرایشی مخالف هستند زیرا مطالعات انجام شده بر روی رت ها نشان داده است که این ماده می تواند منجر به تشکیل نیتروزامین ها شود که سرطان زا هستند. در فبریه 2011 آژانس بین المللی تحقیقات در مورد سرطان (IARC) کوکامید را به عنوان ماده سرطان زا تایید کرد.

با این حال تا زمانی که کوکامید در محصولات حاوی مواد نیتروز کننده موجود نباشد، نیتروزامین های سرطان زا ایجاد نمی شوند. علاوه بر این کاربرد این ماده در مواد شوینده و در غلظت های کمتر یا مساوی 10 درصد بی خطر اعلام شده است.

آیا امکان جایگزین شدن لورامید وجود دارد؟

یکی از مشکلات جایگزینی لورامید این است که این ماده چند منظوره است. یعنی نه تنها به ایجاد ویسکوزیته کمک می کند، بلکه عامل کف کننده هم محسوب می شود. در عین حال به تثبیت pH و حل شدن چربی و آلودگی ها کمک می کند. پس جایگزین کردن این ماده واقعا دشوار است.
اگر فرض کنیم که این ترکیب تنها ویسکوزیته ایجاد می کند، در حین کار کردن با فرمولاسیون جایگزین ممکن است با چالش های دیگری روبرو شویم. پس بهتر است ماده جایگزین تمام خواص لورامید را داشته باشد.

منابع:

http://en.sorenchem.com/product/lauramide-fatty-acid-diethanol-amide-coconut/

https://cosmetics.specialchem.com/inci/cocamide-dea

https://www.exirco.com/news/21

http://www.meritchemicals.com/en/product-detail/1dietanolamid-jirnyh-kislot-kokosovogo-masla—cdea

https://www.knowde.com/stores/adeka-corporation/products/adeka-sol-coa-coconut-oil-fatty-acid-diethanolamide

https://www.truthinaging.com/ingredients/cocamide-dea

https://www.cosmeticsandtoiletries.com/formulating/function/viscositymod/A-Comprehensive-Approach-to-Replacing-DEA-in-Formulations.html

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.